Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » újonc vagyok CS:GO-ba, szeretn...

újonc vagyok CS:GO-ba, szeretnék fejlődni, de egyszerűen nem tudok, mert akár death meccsnél, akár könnyednél lefagy és kilép. Azt írja ki, h csgo. Exe működése leállt. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
2016. júl. 30. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Vacak a géped.
2016. júl. 30. 15:59
 2/6 A kérdező kommentje:
páromnak játszottam egy ideig a steamjába, rátelepítette a CS-t és versengőbe semmi gond nem volt, érdekes.
2016. júl. 30. 16:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Tényleg lehet hogy nem bírja a géped. Engem is kidobált, de rajtam az segített hogy minimumra levettem a grafikát meg minden mást, azóta szépen megy.
2016. júl. 30. 16:20
 4/6 A kérdező kommentje:

Rendben, ezt megprobalom, bizok benne, h jo lesz

Valaki még egyeb segitseg??

2016. júl. 30. 16:55
 5/6 omiki11 válasza:

Szia van egy otletem nekem bevalt:)

Belepsz a steambe:~jobb klikk a jatekra~tulajdonsagok~inditasi opciok beallitasa ha ez van beirva -autoconfig akkor ird at -safe-re~lepj be a steam mappaba~steamapps nevu mappat nevezd at old_steamapps-re~csinalj egy uj mappat steamapps neven~torold le a jatekot~rakd vissza aztan torold le a steamapps mappat.:) remelem segitettem

2016. szept. 8. 13:52
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget, de hála Istennek egy újrarakás megoldott mindent :)
2016. okt. 30. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!