School of dragons! HELP! Hogyan kell gipszet gyűjteni?
Figyelt kérdés
Nem régen kezdtem el School of dragons-al játszani és azt a feladatot kaptam Hangától, hogy gyűjtsek gipszet. El is mentem oda ahova vezetett a nyíl. De az egy nagy kőfal egy barlangban és nem tudom hol van a gipsz. Előfordult már az hogy a nyilacska egy kőfalhoz vezetett mert arra volt az éppen megszerezendő dolog de azt általában meg tudtam közelíteni másik irányból viszont ezt most akárhogy is próbálom nem megy.2016. júl. 27. 15:25
1/1 anonim válasza:
Ha már tudsz repülni akkor próbáld meg repülve megközelíteni a helyet, olykor már útvonalat kapsz, ha nem a földön vagy.
Vagy próbáld meg újraindítani a játékot.
Egyébként hova vezetett a nyíl? Vannak fura helyei a játéknak. Amik olykor gliccselnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!