Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan oldjam meg, hogy...

Hogyan oldjam meg, hogy eredeti maradjon a Windows-om ha lejár az ingyenes firssítési lehetőség?

Figyelt kérdés
Van egy laptop amit Free DOS-al vettem, azonban egy eredeti Windows 8.1 Pro-t telepítettem fel rá CD-ről, majd ez lett továbbfrissítve W10-re. Azonban most ebben a hónapban ugye lejár az ingyenes frissétési lehetőség. De ha én újra akarom rakni a gépet a 0-ról cd-s telepítéssel, akkor felmegy rá a 8.1 és ezt továbbá ugyanúgy tudom frissíteni ingyen 10-re?
2016. júl. 27. 12:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha tovább lett frissítve akkor legális Windows10-ed van. A július 29 határidő nem azt jelenti, hogy az eddig legális Win10-ek majd megszűnnek és fizetni kell értük.

Éltél a lehetőséggel, tehát neked jogtiszta rendszered van, újratelepítéskor is az lesz.

2016. júl. 27. 12:21
 2/6 anonim ***** válasza:
És a bolti mennyiségi kódossal (WIN10) mi lesz, amelyik aktiválva van és frissiti is magát? Nem törölték le a boltban, kiállítási darab volt, elméletben FreeDOS lett volna rajta.
2016. júl. 27. 12:34
 3/6 CspCsj ***** válasza:

Hivatalos oldalról letölthető a Win10 telepítő/frissítő, ISO formátumban mentheted, vagy egyből DVD-re, USB-meghajtóra (pendrive) írhatod:

[link]

Ha beaktiváltad a Windows termékkulcsot, akkor legközelebb egyből telepíthető a Win10 ezzel a kulccsal.

2016. júl. 27. 12:38
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

De abból nem lehet gond, hogy nekem Win 8.1 Pro-hoz van eredeti termékkulcsom?

2016. júl. 27. 12:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Pont azt volt az ingyenes frissítés lényege, ha van legális Windows 7-8-ad akkor a 10-et is megkapod.
2016. júl. 27. 13:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Sőt.

Volt egy dobozos 8.1-esem, amit frissítettem 10-re. Ment, ahogy kell.

Majd egy másik gépre telepítettem egy 8.1-est, és az eredeti 8.1-es termékkullcssal (amiről már frissítettem) azt is simán tudtam aktiválni minden gond nélkül.

Tehát úgy néz ki (egyelőre legalább is), hogy ha ki tudod a frissített Win10-ből szedni a megváltozott (mert megváltozik) termékkulcsot (ez lehetséges), akkor az egy Windows-ból kettő lett. Egy 10-es és egy 8.1-es :-)

2016. júl. 27. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!