Hogyan oldjam meg, hogy eredeti maradjon a Windows-om ha lejár az ingyenes firssítési lehetőség?
Ha tovább lett frissítve akkor legális Windows10-ed van. A július 29 határidő nem azt jelenti, hogy az eddig legális Win10-ek majd megszűnnek és fizetni kell értük.
Éltél a lehetőséggel, tehát neked jogtiszta rendszered van, újratelepítéskor is az lesz.
Hivatalos oldalról letölthető a Win10 telepítő/frissítő, ISO formátumban mentheted, vagy egyből DVD-re, USB-meghajtóra (pendrive) írhatod:
Ha beaktiváltad a Windows termékkulcsot, akkor legközelebb egyből telepíthető a Win10 ezzel a kulccsal.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
De abból nem lehet gond, hogy nekem Win 8.1 Pro-hoz van eredeti termékkulcsom?
Sőt.
Volt egy dobozos 8.1-esem, amit frissítettem 10-re. Ment, ahogy kell.
Majd egy másik gépre telepítettem egy 8.1-est, és az eredeti 8.1-es termékkullcssal (amiről már frissítettem) azt is simán tudtam aktiválni minden gond nélkül.
Tehát úgy néz ki (egyelőre legalább is), hogy ha ki tudod a frissített Win10-ből szedni a megváltozott (mert megváltozik) termékkulcsot (ez lehetséges), akkor az egy Windows-ból kettő lett. Egy 10-es és egy 8.1-es :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!