A régebbi játékok 4:3 képaránya hogyan játszható teljes képernyőn (16:9), windows 10 alatt?
Figyelt kérdés
Nem tölti ki a teljes képernyőt, két fekete csík van a képernyő szélén.
Win 8.1 - nél még lehetett állítani a " vezérlőpult - intel hd grafika - megjelenítő - méretezés teljes képernyőre", de most a Win 10 -en nem reagál semmit.
2016. júl. 27. 07:14
1/3 anonim válasza:
nfsmwhez és carbonhoz anno találtam egy modot ami hdba is be tudta rakni, nem emlékszem hogy hívták, de keress rá, hátha megleled
2/3 anonim válasza:
Melyik játékokra gondolsz? Nekem eddig az eredeti doom-okon kívül mind ment szélessávban.
Némelyik játék szopat, és előbb azt kell beállítani, hogy 16:9 legyen utána lehet csak a 16:9-es képarányok között választani.
Ha nincs benne ilyen opció akkor neten keress megoldást, általában 1 config fájlt kell csak átírni
3/3 anonim válasza:
Esetleg a monitorod beallitasanal is be lehet allitani, de nekem nincs ilyen problemam, mindent automatikusan szetnyujt ha nincs 16:9-es keparany
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!