Van módszer arra, hogy megtaláljak gépen egy olyan programot, amit egy ideje kitöröltem?
Figyelt kérdés
Van egy program amit egy videóból néztem , aztán később kitöröltem és nem találom sehol neten.
Most ugye kéne ez a progi :D És ezért kéne egy jó kis módszer.
2016. júl. 25. 08:55
1/1 anonim válasza:
Gondolom windows os.
Talán ha hagyott valami nyomot a registryben, de név nélkül nem fogod megtalálni, az eseménynaplót átnézheted.
Esetleg a böngésződ előzményeit, a letöltési előzményekben rászürhetsz az .exe .zip .rar szavakra.
Illetve fájlvisszaállító szoftverrel megnézheted, milyen telepítő szoftvereket talál, de ez körülményes is lehet.
Legegyszerűbb az előzményeket megnézni, ha youtube videóban volt, akkor megkeresed az a youtube videót az előzményeidben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!