Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » GTA V kész ez a játék?

GTA V kész ez a játék?

Figyelt kérdés

Már elegem van belőle először a végtelen töltés arra nem tudtam fixet akkor újratelepítettem megvártam most meg ez elindítom a játékot és ezt írja

The Social Club failed to load due to an incomplete installation [code 16]. Please exit the game and re-install the latest version of the Social Club: itt ad egy linket

rámentem a linkre mindent megcsináltam jól! nem működött akkor néztem róla vidiket minden megcsináltam JÓL megint csak és nem jó visual+cc új verzió directx12 géppel semmi baj azzal ne gyertek a játék EREDETI nem tudom mit csináljak? segítség

2016. júl. 23. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
A toltes nem lett volna jobb max ha ssdre rakod
2016. júl. 23. 21:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem HDD-ről is elég hamar betölt. Hibátlanul megy nekem, semmi hibát nem dobál ki. Közben sem töltöget, vagy ha igen, akkor nem venni észre.
2016. júl. 23. 22:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Az egyik frissítés szétcseszte a szosölklábot, valami reddites posztban le van írva, hogy melyik verziós social clubot hogy kell letölteni és telepíteni, ami megoldja a problémád.
2016. júl. 23. 22:56
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi
2016. júl. 24. 08:53
 5/7 A kérdező kommentje:

ezzel már nincs baj de megint A VÉGTELEN TÖLTÉS

de nem a social club hanem a játékba tölt végtelen töltés

2016. júl. 24. 09:57
 6/7 A kérdező kommentje:
a pioritás változtatással ne gyertek mert ha megcsinálom 60+fpsen szaggat a játék
2016. júl. 24. 09:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Windows 10em van
2016. júl. 24. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!