Hogyan lehet megjavítani a win xp-t?
Figyelt kérdés
Szóval az történt,hogy nem kapcsol be a laptopom vagyis addig,hogy bejön a windows töltés és utána kék halál ez ugyan úgy csökkentett módban meg a többiben is.olvastam olyanokat hogy meg kell javítani mert valamilyen fájlok nyitva maradtak.Igen,én ezt meg is próbáltam amit ott leírtak,hogy töltsem le a win sp3-at meg valami boot.ima-t és hogy írjam ki cd/dvd-re.Én ezt mindet meg is tettem kiírtam cd-re (nero-val) be tettem a laptop lejátszójába elindítottam a gépet és semmi ugyan úgy felajánlja,hogy csökkentett mód stb. Hogyan kéne neki futni újból? (ha tudtok linkek is jöhetnek!)2016. júl. 23. 11:58
1/7 anonim válasza:
Cd-ről kellett vona bootoljál amikor beraktad a CD-t.
Ahhoz, hogy segítsünk a kékhalál szövege kéne...
2/7 A kérdező kommentje:
Igen amikor tölt a windows utána egy alig egy másodpercig villan fel a kék halál.
2016. júl. 23. 12:41
3/7 anonim válasza:
Figyelj! Maga a kékhalál vagy szoftveres, vagy hardveres hiba. Hogy melyik az, ami ezt okozhatja nálad, kérdéses. Úgy gondolom, hogy valamit nem jól csináltál az írásnál. Írj rám és elmagyarázom, hogy mit csinálj.
4/7 A kérdező kommentje:
Privátban vagy E-mail-ben?
2016. júl. 23. 12:47
5/7 anonim válasza:
Én egyszer régen alaplaphibával kék halált kaptam folyton,és csak egy pillanatra villant fel a szöveg.Nem tudtam miért,ezért felvettem videóra,megállítottam ott a felvételt ahol bevillant a kékhalál,és voálá(vagy hogy írják xd),el tudtam olvasni.
6/7 anonim válasza:
Ne strapáld magad megjavítani, A Microsoft sem teszi.
7/7 A kérdező kommentje:
Már sikerült megoldani a problémát!
2016. júl. 28. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!