Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 10 telepitése Virtual...

Windows 10 telepitése Virtual Box -on keresztül?

Figyelt kérdés

Ha a Windows 10-t a Virtual Box -ban telepitem és és megadom neki a jelenlegi win. termékkulcsát az egyenrangú lesz azzal amint ha normálisan tenném fel a gépemre a win10-t?

Már mint arra gondolok hogy maradnék a jelenlegi windows-omnál W8.1, és csak azért akarom telepiteni a win10-t a Virtual Boxban mert még ingyen lehet telepiteni. Ha később még is arra kerülne a sor hogy átváltok a w10-re, akkor mivel most még ezt ingyen megtettem( gondolom hogy a megadott termékkulcsot regisztrálja Microsoft szervere) majd a később bármikor ezzel a termékkulcsal felrakhatom ezt ugyan arra a gépre ingyen.

Remélem érthetően fejeztem ki magamat.

2016. júl. 23. 08:38
 1/4 anonim ***** válasza:
A virtuális géped nem a rendes géped, így azt nem fogod tudni telepíteni a rendes gépre.
2016. júl. 23. 08:57
 2/4 A kérdező kommentje:

A rendszer nem csak a termékkulcsot fogja nézni, hogy egyidőben hány gépen fut majd ez a termék kulcs na és még hogy kinek az email cime alatt?

A Wirtual boxon meg éppen most telepitem a win 10-t.

2016. júl. 23. 09:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem, mert hozzáköti a hardverhez.Ezért legközelebb már nem is kell a termékkulcs, hanem a hardver alapján activálja magát.
2016. júl. 23. 11:27
 4/4 Lajos54 ***** válasza:

Szerezz egy HDD-t. Cseréld ki a jelenlegivel, arra rakd fel a Win 10-et és regisztráld. Ezzel megvan a "géphez kötés", ami ugyebár alaplap-processzor stb, de a HDD-vel nem foglalkozik.

Utána visszacseréled az eredeti HDD-re, és használod boldogan a 8-at.

Aztán, ha meggondoltad magad majd valamikor, megint HDD csere. Legfeljebb úgy érzékeli, mintha régóta nem kapcsoltad volna be a gépet.

2016. júl. 23. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!