Mappa levédése jelszóval Windows 7 alatt?
Figyelt kérdés
Igen, igen... sok program létezik erre, de könyörgöm! Köszönöm szépen, de NEM kérek abból, hogy láthatatlan legyen a mappa. Én azt szeretném, hogy rákattintok a (látható) mappára, és egy felugró ablak kéri a jelszót. Oké... van az archiválás... de ez már macerásabb, folyton ki kell tömöríteni, és a mappában levő programok is lassabban indulnak el.
Létezik az én igényeimnek megfelelő célprogram?
A válaszokat előre is köszönöm!
2016. júl. 21. 20:46
1/4 anonim válasza:
Ha mappa alatt akár egy elkülönített partíciót meg tudsz oldani és nem 10+ éves Windows-od van, akkor gyárilag benne van a BitLocker meghajtótitkosítás.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem... nem lejelszavazta, hanem elrejtette a mappát. Nekem nem ez kell!
2016. júl. 21. 22:50
4/4 anonim válasza:
Senki nem érti meg mit is akarunk. Én is hosszú ideje keresek ilyen programot, de mindenki ezt az elrejtős hülyeséget ajánlja. Ha majd találok végre működőt, akkor írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!