Ha Media Creation Toollal frissítek Windows 10-re 8.1-ről, akkor az is aktiválva lesz?
Figyelt kérdés
Most, hogy hamarosan lejár az akció, elgondolkoztam és lehet, hogy egy ismerős gépét (beleegyezésével természetesen) frissítek Windows 10-re, majd utána visszaállítom 8.1-re, hogy ha kell, akkor majd a későbbiekben is fel lehessen rakni eredetibe. A probléma csak az, hogy korábban egy programmal letiltottam a Get Windows 10-et.2016. júl. 21. 08:42
2/4 lali51 válasza:
Ha van legális licensz kulcssod Windows 7-vagy 8-hoz azzal tiszta telepítés után 29.-éig aktiválható.
.
3/4 A kérdező kommentje:
Laptopról lenne szó, OEM kulccsal, előtelepített Windows 8.1-gyel. A gépet nem én helyeztem üzembe, így nem tudom, hogyan kell aktiválni. Elvileg ezeken már a BIOS tárolja a kulcsot, abból magától aktivál.
2016. júl. 21. 11:01
4/4 anonim válasza:
Ha aktivált windows 8.1-et frissítesz, akkor a 10-es is aktivált lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!