Ismertek, ingyenes képernyőfelvevőt, ami nem rak logót a felvételre?
Figyelt kérdés
Eddig Bandicamot használtam, de ez logót rak a videóra, ami igen lecsökkenti a színvonalát.2016. júl. 21. 06:42
2/12 DjImipapa válasza:
Nos igen, fizetni meg nem akaródzik, a fene se érti miért....:)
3/12 A kérdező kommentje:
1.Windows 7
2. Igen nem akarok, ép ezért keresek valami olyant ami ingyenes, és nem kell illegálisan leszednem, gond lenne?
Mellesleg szívesen kifizetném, de a havi keresetem pont hogy elég lenne egy ilyenre, szóval jó nekem az alternatív megoldás is.
2016. júl. 21. 06:57
4/12 DjImipapa válasza:
5/12 A kérdező kommentje:
És ezek vírusosak?
2016. júl. 21. 07:30
6/12 DjImipapa válasza:
Apowersoftost kipróbálhatod asztali verzióba is, elvileg ott felajánlja a letöltést....
7/12 A kérdező kommentje:
Okés
2016. júl. 21. 07:31
8/12 Argloss válasza:
Ha Nvidia kártyád van, akkor ott a ShadowPlay, az AMD-nél meg GVR-nek hívják a dolgot.
Esetleg használhatsz stream-re való programokat is, azokkal is lehet felvenni. (pl.: Open Broadcaster Software)
9/12 DjImipapa válasza:
Apower az gyári, nem valószínű hogy vírusos lenne, ráadás hogy magyar kezelőfelületű, és külön akár hangot is vesz! Sőt, nálam a crackelt verzió se vírusos.....:)
10/12 anonim válasza:
Esetleg frissítesz Windows 10-re és abban van ingyenes beépített felvevő.
Már csak pár napig lehet frissíteni, meg lehet nem is akarsz emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!