Photoshopban hogyan lehet ezt megcsinálni?
Ne várd, hogy egy tizenhatodára csökkentett méretű képen bármit is meg tudok állapítani egy 30 pontos betűről. Ha tégedet kicsinyítenének így le, 11-12 centis lennél -- ehhez mérten a betű max. fél milliméter...
A majd' 2000 pontosra nagyított óriásbetűről se tudok mit mondani. Itt már a betűköz vagy a sorhossz is okozhat anomáliákat, de nem tudom -- itt is csak a normál méretnek volna értelme, hogy látsszon, mi történik egyáltalán. Az egyértelmű, hogy a szöveg nem fejjel lefelé áll, viszont úgy tűnik, a betűk aránya eltorzul.
"Program újratelepítése után se javul meg."
Igen, erről beszéltünk: A problémából nem kimenekülni kell, hanem megérteni az okát, és annak alapján megoldani. De hiába, mert ezt annyira a lelkedre vetted, hogy eszedbe se jut megpróbálni; most sem sikerült kiénekelnem belőled, hogy a valódi méretet állítsd be. Inkább a programot telepíted újra -- ami vélhetőleg azért nem javít a dolgon, mert nincs semmiféle probléma.
nekem teljes méretben mutatta,és teljesen látható
nem leszólni kellett volna,csak simán válaszolni mint ahogy az előttem szóló tette
"valami elállítódott"
"megoldódott"
--- --- --- ---
"Olyan az én lelkem,
Mint a Duna legközepében
A szélvész hányta dereglye,
Vagy mint a dióhéj,
Mit a gyerekek
Pocsolyába vetének -
Hánykódik erre, amarra..."
(Petőfi: A helység kalapácsa)
Továbbra is javaslom, törekedj arra, hogy legyen némi aktív, tudatos szereped a szerkesztésben. De minden jó, ha a vége jó... Szóval, jöhet a lényeg: Mi is volt az a dolog, amit a Gimp nem volt képes megoldani, és ezzel belekényszerített téged ebbe a kínos helyzetbe?
kínos helyzetről itt szó nincs,ez az oldal azért van,hogy kérdezzünk,és válaszoljanak,bár ti nem erre használjátok,na de ez most lényegtelen.
egy szöveg xy típus,domborított,és a külső réteg más színű mint a belső,ez háttérrel,és képekkel ellátva,gimp hogy képes-e rá ez kérdéses marad,én youtube szerint csinálom,ott megmutatják lépésről-lépésre
"nekem teljes méretben mutatta"
Már hogy mutatta volna? Ott olvasható feketén-fehéren a százalék az összes linkelt képeden -- erre mindössze kétszer figyelmeztettelek. A kollégának nagyobb szerencséje volt, harmadjára sikerült átütnie a falat. De akárhogy is, övé az érdem, mi tagadás. C'est la vie, legközelebb majd mellém pártol Fortuna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!