Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Pokemon GO windows phonera?

Pokemon GO windows phonera?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ugye van ez a pokemon go. Szeretnék vele játszani csak az a probléma hogy windows phoneom van. Láttam videókban hogy van rá de mégsem találtam meg. gépről nem tudom letölteni telefonra mert usb-t nem kaptam amivel tudnák a telefonról képet tölteni gépre stb. Előre is köszönöm a választ!

2016. júl. 20. 18:27
 1/8 anonim ***** válasza:
37%

nincs és nem is lesz

meghalhatna már a wp mert már mindenki kiállt mögüle

2016. júl. 20. 18:33
 2/8 anonim ***** válasza:

Google alapján úgy látom megoldható, az androidos változatot lehet felreszelni rá.

Ha nincs meg az a pár száz forintos kábel, ami kell a művelethez, akkor kérj egy olyan ismerősödtől, akinek androidja van. Nem tudom, hogy a valóságban milyen eredménnyel jár, de itt a link, amit találtam:

[link]

2016. júl. 20. 18:59
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Ne szarakodj sem a pokémon góval sem a wpvel...
2016. júl. 21. 00:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a WP fikázást de nem ezt kértem
2016. júl. 21. 14:59
 5/8 anonim válasza:
Az új, népszerű alkalmazások csak hatalmas késéssel, vagy soha nem jelennek, ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni, vagy elfogadod vagy váltassz
2016. júl. 22. 16:34
 6/8 anonim válasza:
Agusztusig ki fog jönni bejelentete a microsoft
2016. júl. 22. 20:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Hol van a bejelentés? Link?
2016. júl. 22. 22:20
 8/8 anonim válasza:
2016. aug. 1. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!