Mi a franc az a Pokemon Go?
"A játék lényege, hogy a telefonod GPS-e követi a mozgásodat, így ha lesétálsz az utca végére, akkor a karaktered is az utca végén lesz és így tovább.
Sétálás közben Pokémonokat találhatsz, amiket befoghatsz, hogy harcolj velük később.
A játékban vannak úgynevezett PokéStop-ok. Ezeknél a pontoknál cuccokat kaphatsz. A másik különlegességük, hogy érdekes pontoknál vannak elhelyezve. Pl. szobroknál, emléktábláknál vagy hasonlóknál, így arra készteti a játékost, hogy keresse fel ezeket a helyeket. A városban például akár olyan helyekre is elvezethet, ahol sosem jártál.
Ezek közül a megállok közül vannak Gym-ek (edzőtermek). A három csapat (piros, kék, sárga) ezeknek az elfoglalásán versengenek azáltal, hogy csatáznak a megszerzett Pokémonjaikkal.
Harmadik érdekesség, hogy kaphatsz tojásokat, amiket azzal kell kikeltened, hogy sétálsz. Vannak 2, 5 és 10 kilométeres tojások. Egyetlen hátránya, hogy ezt a sétát, csak akkor számolja a játék, ha előtérben fut. Viszont erre van a Battery Saver mód, ami elsötétíti a kijelzőt, ezzel kevesebb aksit használva.
Mozgásra ösztönzi az embereket és közösségeket kovácsol. Itthon is rendszeresen járnak ki a játékosok csoportosan játszani. Szerintem kifejezetten jó cucc. :D "
"Mozgásra ösztönzi az embereket és közösségeket kovácsol. Itthon is rendszeresen járnak ki a játékosok csoportosan játszani. Szerintem kifejezetten jó cucc. :D ""
vagy inkább a police jobban fogja tudni az adataidat és hogy merre csavarogsz .
ez inkább divat játék , olyan mint a cs go azt is sokan játszák még is 80 % ának köze nincs a játékhoz.
Ugyan már, a legtöbb embernek borzalmasan unalmas a testmozgás, vagy egyenesen negatív élmény a tesiórák miatt.
Nem értem miért bazssza itt az emberek csőrét, hogy végre kimozdulnak olyanok akik egyébként nem tennék.
Vagy zavarja őket a sok csúnya kocka, vagy nem képesek felfogni, hogy a videójáték nem az ördögtől való
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!