Steve646 kérdése:
Hogyan lehet cseh nyelvu windows7 professionál/sp1/-t magyarositani?
Figyelt kérdés
Udv.vettem csehországban win 7 prof sp1 el egy hp 6320-at de egy szot sem értek csehul.Toltsek le egy uj esetleg win10-et most ingyen/de azt is hogy/ vagy tudna segiteni valaki.Megkoszonném!2016. júl. 19. 20:51
1/5 anonim válasza:
Vezérlőpult\Óra, nyelv és terület\Nyelv
persze ez magyarul van, de gondolom valahogy ki tudod sakkozni. Itt elvileg hozzá tudsz adni bármilyen elérhető nyelvet, bár magyarosítani még sose próbáltam windowst.
2/5 Gábor_79 válasza:
A nyelvváltoztatás csak az ultimate verzióban támogatott dolog.
3/5 anonim válasza:
nekem w10 profba engedte magyarról angolra, w7-nél nem tudom.
4/5 anonim válasza:
Mi a f..nak vettél cseh windowsot ha saját bevallásod szerint sem értesz csehül? Egyébként vistalizatorral elvileg kellene sikerülnie. Keress rá.
5/5 anonim válasza:
Simán lehet Magyarra állítani, csak le kell tölteni hozzá a Magyar nyelvi csomagot:
https://www.youtube.com/watch?v=KeT6ZQKx5xQ&ab_channel=extanus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!