Nem indítja el win 10-en?
Figyelt kérdés
NosTEAM-ről szeretném leszedni a far cry 4 et persze tudom vegyem meg stb... de ezt nem tehetem meg mert vagy a gépemre is 4 évig gyűjtöttem és jelenleg nincs pénzem, de visszatérve az exe amiben van a torrentes link amin keresztül tölti le azt nem engedi futtatni mert:
Ez az alkalmazás nem fut az Ön gépén.
A számítógéphez való verzióról érdeklődjön a szoftver gyártójától.
na ezt írja ki és szeretném megoldani.
Előre is köszi.
2016. júl. 17. 17:43
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy vagy vele, de én biztosan nem futtatnék mindenféle ismeretlen exe-ket, hogy hozzáférjek egy linkhez, ez jó recept vírusok gyűjtögetéséhez.
Szerezd be olyan tradicionális virágboltokból, mint piratebay vagy kickass, használj szabványos torrent klienseket, mint utorrent vagy transmission...
3/3 A kérdező kommentje:
Kössz a tippet és a kickass az új kedvencem ahogy nézem.
2016. júl. 17. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!