Nektek mi a véleményetek a Pokemon Go-ról? Hogy ítélitek meg ezt a mai világban?
Nem hiszem, hogy pár hónapnál tovább marad.
Jópofa valamilyen szinten, és én nagyon örülök, hogy ennyi ember elkezdett érdeklődni így a frencsájz iránt, de maga a játék nem közelíti meg a főszériás részeket se komplexitásban, sem tartalomban.
A Pokémon egyébként a megjelenése óta elképesztően népszerű, de mivel itthon nem annyira elterjedtek a videojátékok, főleg a Nintendo gépek, mint más országokban, itt kb. 13-14 éve közel semmit nem hallani az egészről, vagyis mióta nem sugározzák annyira a játékok alapján gyerekeknek készült rajzfilmet.
Én igazából csak azt remélem, hogy az emberek elkezdenek érdeklődni a fő játéksorozat iránt, és még nagyobb lesz a közösség, főleg az itthoni.
Most minden arról szól. Ha a hype lecseng, majd eldől, kik azok, akik abbahagyják. Pár hónap alatt kialakul egy stabil játékosréteg, illetve azok, akik rövid idő után beleunnak.
Pont úgy, mint az Ingress esetében...
A játék alapötlete,hogy "mozdulj ki" a szabadba a természetbe ide-oda
Nos ez egy baromi kreatív ötlet tekintettel,hogy szinte minden gyerek otthon gépezik főleg most hogy nyár van csak a gyerekek kimozdulni buzdítására ez nem megoldás
Egy ilyen függőséget okozó kockajáték annyit fog eredményezni,hogy a gyerekek még többet fognak a telefonon lógni hagyjuk majd,hogy egy csapat gyerek kimegy ezzel játszani a mezőre a 21.századi ember nem ilyen
Főleg,hogy most már van hozzá hack,ami elintézi neked,hogy oda juss el a játékban,ahová akarsz anélkül,hogy egy lépést is meg tennél,tehát a "szabadba kijutásnak" itt nagyjából be is fellegzett
Ez a "mozdulj ki" szöveg nekem meg olyan mint az "1-et fizetsz kettőt vihetsz" egyszerű marketing fogás,amivel megmagyarázzák,hogy miért olyan új és zseniális ötlet ez a játék
És ha meg a szabadban kockulnak az szinte olyan mintha otthon tennék nincs sok különbség a lényeg az,hogy a szabadidejüket egy ilyen labdadobálozós baromságra verik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!