3D ultra cool pool játékkal lehet valahogy multiba játszani?
Ahogy látom elég régi egy Amerikai Pc játék de ahhoz képes még viszonylag ez a legnormálisabb jobb grafikájú billiárdos játék.
A multi része nem megy, s igazábol nem is értem, de mintha az jött volna le hogy egy központi oldal- server kéne hogy legyen, amit érzékelne de olyan régi hogy gondolom már megszünt.
Utána néztem neten, kerestem oldalt a játékrol, 2 patch van, ami frissités, letöltöttem,
Az egyik ami maga a patch: cp101us.exe néven van, ami 1.0.1 re patcheli a játékot.
A másik tömöritve volt, egy mappát tartalmaz, a mappa neve: 3DUltraCoolPoolv1.0ANDv1.01ServerFix
Amivel elvileg szervert lehetne, vagyis érzékelné szerverként. Ennek a mappán belül is tartalmaz még egyet, azon belül meg egy konfigurációs fájl található aminek ez a neve: aug.16.fix.for.cool.pool, van emelett egy readmi, aminek a szövegét ide másolom:
"
**************FIX FOR 3D ULTRA COOL POOL v.1 and v 1.0.1*************
This is a Registry Key fix for cool pool so the game will connect to the new servers.
Just right click and select Merge and your game will find the new rooms.
Check out www.pauth.com for more info on this
"
Ez mit jelent ?
Viszont még annyi, ha behúzom ezt az elöbb emlitett aug.16.fix.for.cool.pool konfigurációs fájlt jegyzettömbe akkor a következőt tartalmazza:
"
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Sierra On-Line\3D Ultra Cool Pool\Prefs\Network]
"game_guid"="E6666EA0-DBB2-11d2-A771-006097C3E986"
"meta_server1"="TCP:coolpool01.dyndns.org:6003"
"meta_server2"="TCP:coolpool02.dyndns.org:6003"
"meta_server3"=""
Ugy gondolom ez a lényeg, ezzel kéne valamit kezdeni. Talán az ip-t kéne a metaserverhez irni ?
Ja és ezt a konfigurációs fájlt elinditottam először, lefutott, kiirta ablakba hogy sikeres volt.. elinditottam a játékot, de nem változott semmi, Az online players mód ugyanúgy üres volt. De nincs is semmi olyan lehetőség hogy createljek vagy valami.
Mi a megoldás ? Jó lenne ha hamachival valahogy összelehetne szerkeszteni. Vagy esélytelen ?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!