A bf4 1 órája csak "telepit" de miért?
Figyelt kérdés
Helló. Na a Trialos rendesen ment. Megvettem mai nap a bf4-et (alap játékot ) és 26GB-t telepit már több mint 1 órája. De csak telepitést Ír semmit sem csinál. Megérteném ha lenne több DLC hozzá, de az alapokon kivül nincs más.#Battlefield 4 #Bátlefáld 4
2016. júl. 15. 21:37
1/4 anonim válasza:
Nagyon be van tömörítve, és sokáig tart kicsomagolni. Mivel a játékok óriásira nőttek, és nem mindenhol van szuper internet meg blu-ray meghajtó, kénytelenek így spórolni. Hagyd, hadd menjen, idővel befejezi.
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem sincs. A gond az, hogy eddig akárhányszor telepitettem (Titanfall ami 50GB-os játék) ennyi idő alatt 2x felment a régi gépre.
2016. júl. 15. 21:48
3/4 anonim válasza:
Nekem is horror idő alatt jött le a bf 4 pedig nem falun vagyok és a netem se gyenge.Azt tudom javasolni amit az első is írt.
4/4 anonim válasza:
Nekem csak 5-10 percig írt telepítést, pedig elég szar a gépem. Nem kéne annak ilyen lassúnak lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!