Lehetséges magyar Win7-ről angol Win10-re frissíteni?
Jelenleg magyar Win7 van a laptopomon, de nem tudom, hogyha elindítom a Win10-re való frissítést,
akkor út közben elém dob-e olyan opciót, hogy "milyen nyelven szeretnéd használni a Win10 op.rendszert a frissítést követően?" (vagy valami hasonlót :D:D ... ) Nem akarom magyarul használni a Win10-et! KÉRLEK! NEEEeee :D.....
Azért, mert sz@r termékért nem adok pénzt.
Főleg nem olyanért, amit rám erőszakolnak azzal a kifogással, hogy nem támogatják azt a terméket, amiért korábban már pénzt fizettem.
Az azért elgondolkoztató, hogy van aki megveszi a Win10-et úgyhogy lehet, hogy nem olyan sz@r amilyennek írod (és én is gyakran jutok erre a következményre, amit írtál).
Win7/10 Ultimate esetén "végül" bármilyen nyelvet telepíthetsz.
Kis kitérő:
Munkahelyemen hasonló körülmények vannak egy legelterjedtebb ERP szoftverrel kapcsolatban.
A menedzsment szerint egy öngerjesztő folyamat, hogy valaki miért a mi termékünket veszi meg és azért drága, mert bármi olcsóbbat megvesznek kijön, hogy sz@r, akkor a terméktámogatás minősége a legjobb legyen - és akkor nem lesz gond. És nem tartja majd a vevő kidobott pénznek a szoftverünk piacon a legnagyobb árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!