Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » WoW Legion Demon Hunter?...

WoW Legion Demon Hunter? többi lent

Figyelt kérdés

Előrendeltem a játékot (battleneten) boostot megkaptam de

de a kérdés az hogy azt írta ki demon hunter early acces szóval ha most july 19 jön a pre patch akkor már lehet demon huntert kreálni?

2016. júl. 14. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, azt is írták hogy azt egy kicsit később lehet majd. Valószínűleg 1-2 héttel a kiegészítő megjelenése előtt.
2016. júl. 17. 20:31
 2/4 A kérdező kommentje:
akkor a pre patch eventen hogy lehet demon hunter transmogot kapni vagy azt elmenti?
2016. júl. 17. 23:11
 3/4 A kérdező kommentje:

ja meg ezt írták

The Legion Pre-Expansion Patch Arrives July 19

Demon Hunter Early Access

In the weeks before launch, those who have pre-purchased Legion will get early access to the new Demon Hunter class. Players will begin at level 98 and will find themselves on the fel-shattered expanse of Mardum, where they’ll play the Demon Hunter starting experience before joining their allies in the fight against the Legion. ezt most nem értem bocsi ha idegesítelek

2016. júl. 17. 23:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Pre-patch event idején játszható lesz!

A konkrét ígéret úgy hangzott, hogy patch után bármikor, de legkésőbb 1 héttel megjelenés előtt (és csak lvl 100ig lehet fejlődni). Szóval szerdától aug. 23.-ig bármikor berakhatják. Én ésszerűnek látnám ha pre-patchel beraknák de ez nem biztos.

2016. júl. 17. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!