SEGíTSÉG! Rámentem arra a gépen a cmd-nél hogy futtatás rendszergazdaként. Ezzel mit csináltam?
Figyelt kérdés
Ugye ezzel nem rontottam el semmit? Esetleg hogyan lehetne visszacsinálni? Köszi előre is a válaszokat2016. júl. 13. 15:56
1/5 A kérdező kommentje:
És ha beírnám a cmd-be hogy "sfc /scannow" akkor mi történne?
2016. júl. 13. 16:00
2/5 anonim válasza:
Ezzel elindítottad a cmd-t rendszergazdaként. Ha nem irkáltál benne, nem keresgéltél rajta, akkor semmi sem történt.
3/5 A kérdező kommentje:
És vissza csinálni nem lehet? Egyébként nem írtam be semmit csak megijedtem nehogy tönkretegyem a gépem
2016. júl. 13. 16:04
4/5 |Orfeusz| válasza:
Az sfc scannow ellenőrzi a rendszerfájlokat, hogy hibásak-e. Elrontani nem tudod vele.
A rendszergazdai futtatás csak megengedi neked, hogy olyan dolgokat csinálj, ami kárt tehet a gépben. Ha tudod mit csinálsz, nem írkálsz bele olyat, amit nem kéne, akkor nyugodt szívvel használhatod, nem lesz baja a gépnek.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2016. júl. 13. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!