Tabletre van olyan ebook olvasó, ami jól kezeli a pdf-et?
Figyelt kérdés
Sajnos amiket próbáltam kb olyanok voltak, mintha képeket nézegetnék. úgy kellett a megfelelő helyre nagyítani és húzgálni a képet a megfelelő helyre. Élvezhetetlen. (Tudom, hogy a pdf alapvetően nem erre van kitalálva, de hátha)2016. júl. 13. 09:06
1/9 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy android
2016. júl. 13. 09:06
2/9 anonim válasza:
Meg is van a válasz. A pdf nem erre lett kitalálva, hanem arra, hogy mindenhol ugyanúgy látszódjon. Az ujratördelés ennek ellentmond.
Először konvertáld epub-ba (pl.: calibre-vel), aztán bármilyen olvasóval jó lesz. Kivéve, ha képek vannak benne, mert akkor még egy ocr is fog kelleni.
3/9 anonim válasza:
PDF esetén nem tudsz mást csinálni, mint "megfelelő helyre" nagyítani, és húzgálni. Ezen semmilyen ebook olvasó nem segít. Ennek a PDF szerkezete az oka, amin egy ebook olvasó nem tud változtatni. Ne várj olyat, hogy valamilyen ebook olvasó úgy fogja neked tördelni a PDF dokumentumot, mint egy epub, mobi stb. esetén!
4/9 anonim válasza:
Én már próbáltam PDF-et epub-ba konvertálni, de az eredmény iszonyú ronda. Csak végszükség esetén alkalmaznám.
5/9 anonim válasza:
#2 jól mondja, (jelen esetben)-sajnos a PDF lényege pont az hogy formatartó azaz fixálja a szöveget.
6/9 anonim válasza:
#2vagyok.
Igen, a konvertálás tényleg ocsmány lesz. Sőt, olyan is volt, hogy minden sor egy bekezdés lett. A több hasábos pdf-ekről meg inkább ne is beszéljünk...
Ha jót akarsz, beszerzed más forrásból.
Ha nem megoldható, csinálj belőle .doc-ot, formázd be, majd azt könnyen szépen tudod epub-ra/mobi-ra/html-re, vagy egyéb ebook formátumra konvertálni.
7/9 anonim válasza:
# 6
azt azért tedd hozzá hogy a PDF to DOC csak akkor működik ha az adott PDF nem scannelt képeket-kép formátumú
8/9 A kérdező kommentje:
Értem ,akkor ez nem is olyan egyszerű :P Köszi a válaszokat!
2016. júl. 14. 06:53
9/9 anonim válasza:
#7: hozzatettem, meghozza a #2-es hozzaszolasomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!