Hogy tüntessem el a "Windows-hulladékot"?
Figyelt kérdés
Újratelepítéskor a régi fájlokat meghagytam, biztos, ami biztos. Most meg semmit sem enged belőle törölni a gép, folyton csak hisztizik. Az írásvédelmet sem engedi levenni, és hiába indul a törlés, utána minden visszaáll az elejére. :(
Win7 ultimate 32 bit.
A régi VINDÓZ-ka átmevezett mappa, így csak a helyet foglalja, de nem bírom eltávolítani. 16 GB-ot rabol el így tőlem. A még régebbi windows-ból meg 2-3 fájl van, így a többit szerencsére sikerült leszednem.
2016. júl. 12. 16:07
1/5 P.O.C. válasza:
Próbáld meg ezzel:
Legközelebb, ha tiszta telepítéssel nem tudod megoldani a Windows újratelepítését, inkább bele se kezd, mert ennél még komolyabb problémákkal is szembesülhetsz.
2/5 anonim válasza:
Csökkentett módban próbáltad már?
3/5 A kérdező kommentje:
Ismerem a tiszta telepítést, de biztos, ami biztos alapon meghagytam a régit. Annyira nem vagyok zöldfűlű, és az XP-ig bezárólag nem volt ezzel semmilyen gondom.
2016. júl. 13. 00:40
4/5 A kérdező kommentje:
Azért nem alkalmaztam tiszta telepítést, mert volt már olyan, hogy elfejejtett jelszó, vagy a bookmarkból ki nem mentett webcím miatt gondjaim akadtak, és ezért biztos ami biztos alapon átmenetileg meg akartam hagyni a régi fájlokat.
2016. júl. 13. 00:44
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, sikerült rendet vágnom a gépemen!
2016. júl. 14. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!