Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudok a facebook-ra...

Hogyan tudok a facebook-ra belépni, ha megváltozott az e-mail címem?

Figyelt kérdés
A régi @chello.hu fiókom megszűnt, helyette más szolgáltatónál vagyok és mivel a facebook-ra a @chello-val regisztráltam még anno, most nem tudok belépni. Segítségeteket előre is köszönöm!

#Facebook #Facebook belépés #nem megfelelő e-mail cím
2016. júl. 11. 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyszer valamikor régen én is létrehoztam egy kamu-facebook-oldalt, egy kamu e-mail címmel, ami már réges-régen megszünt, de ha néha be akarok lépni, csakhogy megnézzek pár embert, hogy most éppen mivel nagyzol, akkor be tudok lépni... :-)
2016. júl. 11. 13:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem is megjegyezte az e-mail címemet és jelszavamat eddig, hiába törlődött az e-mail címem, viszont most csináltam egy komplett előzmény törlést és így már nem hozza be.
2016. júl. 11. 13:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak a félreértések elkerülése végett: nekem nem kamu e-mail címről volt szó, csak költözés miatt szolgáltatót kellett cserélnem.
2016. júl. 11. 13:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Menj rá az 'Elfelejtetted a jelszavad?' opcióra. Megadod a régi chello-s email címedet vagy a nevedet. A facebook fel fog sorolni minden lehetséges emailt, mobilszámot, közösségi profilt, amivel azonosítani tudod magadat.

Ha semmi egyéb elérhetőséget nem adtál meg, akkor rámész erre 'Már nincs hozzáférésed ezekhez?'. Ekkor a facebook feltesz neked egy biztonsági kérdést.

Ha ezt se tudod megválaszolni, akkor a facebook kiküld néhány ismerősödnek kódokat. Ezt ők megküldik neked telefonon keresztül, te beírod és meg tudod változtatni a jelszavadat. Utána belépsz és átírod az email címedet.

2016. júl. 11. 14:15
 5/6 Lajos54 ***** válasza:

Ha tudod (és feltehetően tudod) a régi e-mail címedet, valamint a facebook jelszódat, simán be tudsz lépni a facéra, belépéskor nem ellenőrzi, hogy él-e még az e-mail cím.

Ezek után, amikor beléptél, az adatlapodnál átírod az új e-mail címre. Onnét kezdve már csak azzal lehet belépni.

2016. júl. 11. 15:45
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a segítséget!

Különösen a 4/5-ös segítőnek, ezzel a módszerrel sikerült belépnem :)

2016. júl. 11. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!