Windows 10 másik alkalmazás választása társítás a jobb klikk menüben hogyan? [KÉP]
Hogyan lehet kitűzni a társítás jobb klikk menüben egyéni alkalmazást?
Mint a képen az Adobe Express vagy Fényképek, GIMP, Paint?
Másik alkalmazás választását kell mindig választani, ahelyett, hogy kiválaszthatnám a sajátot.
a win 7 -nél a registryben kellett új kulcsot hozzáadni.
Itt hogyan rakhatom ki ugyanúgy?
Fixen nem akarom természetesen társítani.
Írtam, hogy nem akarom fixen társítani.
"Fixen nem akarom természetesen társítani."
Hiába választom ki többször az adott programot, nem teszi be a többi alkalmazás közé. Csak négyet sorol fel.
Lehet nem tudtam érthetően leírni, szerettem volna a Win 10 által leggyakoribb alkalmazások közé felvenni egy másik alkalmazást, hogy ne kelljen még kettőt kattintani, a "Másik alkalmazás választása" opcióval.
Azért nem akarom fixen társítani, mert jpg fájlról van szó, és alapból jó nekem a win10 képmegjelenítője, de van amikor egy saját fotószerkesztő programmal akarom módosítani, de ez ritkábban van, mint hogy megjelenítsem. Ezért hagyom az alapértelmezett képnézőn a társítást.
Registryn keresztül kellett egy új kulcsot hozzáadni.
Ez alapján csináltam meg, itt pl. a jegyzettömb / notepad-et adja hozzá a jobb klikk menühöz, én a saját progimat adtam hozzá. Így nem a Társítás almenüpontban lesz hanem simán a jobb klikk főmenüben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!