Steam hiba? (lent)
Megvattem az új Tomb Raider játékot (boltban, full eredeti). Feltelepítettem, szépen megcsináltam mindent, updatelt, patch, minden ami kell.
Amikor el akarnám indítani a következőt írja: failed to start game (unknown error).
Alatta ad egy linket, hogy ilyenkor mit lehet tenni. Mindent megtettem ami ott volt. Bár olyat, hogy ismeretlen hiba miatt nem indítja, olyat nem találtam.
Már letöröltem a daemon tools-t hátha az akadályozza, betoltam a kivételek közé hátha, lefuttattam újra, hátha egy-két fájl hiányzik, amit ott le lehet tölteni, újra is telepítettem, de csak nem akarja elindítani, pedig mindent megtettem, amit ajánlottak.
Valami ötlet
Mi köze van a steam-hez?
Mit patcheltél?
Azon keresztül indítja. Be kell lépjek a steambe, és onnan indítható. Ha asztali ikonnal indítom, az is azt követeli, hogy lépjek be.
Hogy mit, azt konkrétan nem tudom, valami autoupdate volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!