Mi a véleményetek, a Windows 10, telefonra tölthető változatáról?
Én még nem mertem letölteni. Lumia 640-es telefonom van, de Félek hogy mindent át állít rajta. Azt is hsllottam, h. Nem magyar nyelvű, ez mennyire igaz?
Pl. A viber egyaltalan nincs meg a win.10-en Magyarul, ha ez igy van, hogyan lehet magyarra állítani?
Illetve, ha nem tetszik, van-e mód visszaállítani a win.8.1-et?
Koszi a normalis válaszokat.
Nekem Lumia 930-on felemásak az érzéseim vele kapcsolatban:
Negatívumok, amik eszembejutnak:
- gyorsabban merül
- lassabb (maga a rendszer is) -> ez a korábbi zászlóshajón elég gáz szerintem
- néhányszor lefagyott (újraindult) magától (általában a Messenger miatt szerintem, az új Messenger óta nem volt még ilyen)
- a böngészőből (edge) kikerült a "balra elhúzós visszalépés"
- a böngészőben be tud ragadni az üres lap (alul a kék, betöltő sáv megakad kb. 80%-nál és nem tölt be utána smemit; ekkor be kell zárni az üres lapot)
Pozitívumok:
- a billentyűzet: szerintem jobb, mint a wp8.1-es, újra van szótár (hozzá lehet adni "saját" szavakat, mint régen a 8.0-nál), van "firka billentyűzet" is (word flow a neve talán) - ez is tetszik
- megjelent néhány normálisabb alkalamzás is (pl. a Facebook kb. 1 hete kiadta a sajátkészítésű Messengerét - ez valamivel jobb, mint a Microsofté volt, de még mindig hiányos az Androidoshoz képest pl.)
UI: magyar a windows 10 is, pontosabban benne van az a nyelv is sok másikkal együtt, ahogyan PC-n is
UI2: a vibert nem használom, nem ismerem
Köszönöm a korrekt válaszokat.
Úgy döntöttem, inkább maradok a 8.1-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!