Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windowsból telepiteni windowst?

Windowsból telepiteni windowst?

Figyelt kérdés
Feltelepitettem egy win 7 et win 10 ből külön winchesterre úgy h a win 10 es winchesteren volt az installer a másik hdd meg üres volt leformázva stb?Azt szeretném tudni hogy igy feltelepiti az összes funkciót vagy cseréljem le usbről a wint?

2016. júl. 7. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem is fog működni más gépen.
2016. júl. 7. 12:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Az en gepemre telepitettem
2016. júl. 7. 13:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Sajáton se.. Ha 2 rendszert szeretnél, akkor is BIOS-ból kell telepíteni. Gyakorlatilag Windowsot Windowsra telepítesz.. Hiába van másik HDD-n..
2016. júl. 7. 14:47
 4/5 A kérdező kommentje:

de a régi wint letöröltem

csak ameik hdd volt a win installer arrol telepitettem a másik hddra a wint és a régi hddt meg leformatáltam és most 7 es van fent csak arra volnék kiváncsi h minden funkcióját feltelepiti igy?

2016. júl. 7. 17:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Másik partícióra nyugodtan feltelepítheted. A biosnak ehhez semmi köze. A gép indulásakor van egy post teszt, ezután meg elindul a boot. A boot már a hdd-n van, ennek az első 440 bájtja azonosítja a rendszert. Kapsz majd egy listát, hogy melyiket szeretnéd használni.

Telepítéskor meg ha nem a win7es partícióra van téve hanem külön akkor tökéletesen működik. Egyébként készíthetsz akár egy dinamikus vhd-t is és arra is fel tudod rakni. Ha segítség kell nyugodtan írj.

2016. júl. 9. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!