Windows 10 alatt kifagynak a játékok segítség?
Figyelt kérdés
SZóval kb 2 hete sincs hogy az akkor még win7es laptopomat ujraraktam windows 10 került rá emellett csináltam egy BIOS frissítést is. Eddig nem is volt vele gond azonban az elmúlt pár napban folyamatosan kifagy a lol és a tf2. Mindkettőnél ugyanaz a probléma megy a játék kb 10 percig majd ott kifagy a kép a hang meg beakad ha meg ki akarok lépni vagy ctr+alt+delet et nyomok fekete képernyő fogad és csak az újraindítás segít... Más fórumokon is olvastam ehhez hasonló problémákat alkalmaztam is pár megoldási módot ( a lolnál csak a sima repairt) de semmi nem működött. Esetleg tudnátok mondani pár tippet mi lehet a baj mit lenne hasznos ujra/megcsinálnom? A válaszokat előre is köszönöm!2016. júl. 6. 21:52
1/1 anonim válasza:
Lehet driver frissités gondja van, driver booster progit ajánlom magától lefrissit mindent nem lesz ilyesmi gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!