Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy lehetne a Nero íróprogram...

Hogy lehetne a Nero íróprogramot levédeni úgy, hogy más nagyobb processzorigényű programokat ne lehessen elindítani írás közben?

Figyelt kérdés

Egy lemezem azért ment tönkre, mert írás közben meg lett nyitva a Google Chrome.>>>>>>> teljes fagyás

Közben eszembe jutott, hogy lehet, hogy a magasabb prioritásszintre állítanám a nero-t, akkor megoldaná ezt a problémát, már csak ki kell találni, hogy hol lehet ezt beállítani.

2010. ápr. 14. 20:01
 1/2 anonim ***** válasza:

feladatkezelőben (ctrl+alt+del) a folyamatoknál a Nero-ra jobb egérgomb, és ott van olyan, hogy prioritás, kiválasztod, hogy mekkora legyen (ne a valós idejűt).

Nem tudom amúgy, hogy ez működne-e. Nem lenne egyszerűbb addig nem gépezni, amíg ír.

2010. ápr. 14. 20:07
 2/2 A kérdező kommentje:

Ezt én is tudom, de nem akarom minden egyes alkalomnál feladatkezelőt nyitogatni, félévente, egyszer, ha írkálok valamit és itthagyom a gépet, mert mondjuk nem egyedül használom, valaki belenyúl,na ezért.

Pl egyes lejátszókon a teljesítmény kihasználása érdekében be lehet állítani a prioritást, a nérón is lehetne ilyen, de most nincs időm keresni, meg nem is emlékszem ilyenre, de biztosan van más módja is.

2010. ápr. 14. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!