Adobe after effect, video elsötétiése majd kivilágositása?
Figyelt kérdés
A video világos, a szabadban lett felvéve.
El szeretném sötétiteni majd fokozatosan az eredeti világosságát visszaadni neki.
Mintha akkor jönne fel a nap.
2016. júl. 5. 12:21
2/7 A kérdező kommentje:
Azt hol találom?
Meg ha azt leveszem és elsötétedik a kép, hogy csinálom meg hogy fokozatosan térjen vissza a fényerő az eredeti értékre?
2016. júl. 5. 20:23
3/7 anonim válasza:
leveszed, odahúzod a csúszkát ahová akarod, hogy látszon a kép, majd ott feltekered. Ott fogsz látni 2 pontot. Az egyik ponton 0 lesz a láthatósága, a másikon pedig 100%. Az átfedés pedig a 2 pont között fog történni.
4/7 A kérdező kommentje:
Értem, kösz :)
2016. júl. 5. 21:05
5/7 anonim válasza:
Az opacitás levétele nem valami látványos megoldás önmagában. Én tennék rá pluszban exposure effectet vagy levels-et és levennék az értékből.
6/7 A kérdező kommentje:
Az átmenetet szintén ugy kell megincsálni ahogy ez előzőkben le lett irva?
Én a brightnessre gondoltam egyébként, de azt még csak nem is lett emlitve.
2016. júl. 6. 12:20
7/7 anonim válasza:
Átmenetet csinálhatod opacitással is.
A brightness is ugyanazt csinálná mint az opacitás levétele is, feltéve, hogy nincs az alatta lévő rétegeken semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!