Windows 7 ultimate-t milyen módszerekkel tudnék professional-ra le downgradelni, teljes újrarakás nélkül?
Fölmerült egy probléma hogy Windows 7 Ultimate-et Windows 7 professional-é kellene tenni flotta licence miatt.
(32 és 64 bites verziókat egyaránt.)
Ezek a gépek cégesen flotta licenceltek, és jelenleg Domain-ben vannak.
Gogli keresésre ezt találtam elsőre ami lehet hogy megoldaná a problémát, egy Downgrades progi:
Mennyire megbízható ez a megoldás? Használtátok ezt már? Domainnel hogy működne együtt?
Más megoldások is érdekelnek, például regisztry kulcs módosítással is lehetséges lenne ez a downgrade?
Persze utána újra aktiválnám a MS-nál.
Találkozott már valaki hasonló problémával és megoldotta újratelepítés nélkül sikeresen?
Csak valahogy nincs kedvem 1000 gépet újratelepíteni, és közben blokkolni a cég működését, egy ilyen spórolási kísérlet miatt. (UI: a pro licencért kevesebb havidíjat fizetnének mint az ultimatért.)
Ha tudtok erre bármit mondani, vagy egyéb megoldásokat, előre is köszi.
Én csak win 8 enterprise-ról pro-ra találtam leírást, de hogy működik-e, azt nem tudom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!