Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Blokkolva van a Java, nem...

Blokkolva van a Java, nem tudok fellépni chat.hu-ra (?! )

Figyelt kérdés

"For security, applications must now meet the requirements for the High or Very High security setting, or be part of the Exception Site List, to be allowed to run.

Reason: Your security settings have blocked an application signed with an expired or not-yet-valig certificate from running.

Szóval. A java legújabb verziója van letöltve, azt tegnap megoldottam. Nem tudok medium szintet beállítani a biztonságnál, mert csak High vagy Very High van. Letiltottam már X időre a vírusirtómat is, hátha az blokkolja, de úgy sem működött.

Talán az npapi modullal van baj? De azt meg nem találom sehol, fogalmam sincs már hogy mit csináljak.

Próbáltam Firefox-on, és már Explorer-en is mindent, de nem megy.

Olvastam pár kérdésnél hozzászólásban a Zelimchat-et, az működik, de én szeretnék a hagyományos Chat.hu-nál maradni, ha megoldható valahogy.

Interneten sem találtam semmi használhatót...

Valakinek ötlet? Szeretnék részletes leírást is kérni, ha van.

2016. jún. 28. 12:06
1 2
 11/12 anonim válasza:

Meg van a megoldás,nekem kiírt egy szám sort,amit betettem az engedélyek listájában plusz a chat.ht is kell engedélyezni,ezután letöröltem a javat ujbol vissza,és akkor már kérte a run megnyomását akkor már elindult .Küldök róla kép mentéseket.A számsornál neked azt Mivel nem fért rá egy oldalra nekem ,hogy van beállítva így tudtam feltenni.

[link]

[link]

[link]

[link]

A kapcsolódásnál bal oldalra pipa és run és kapcsolódik:

[link]

2016. jún. 29. 12:48
 12/12 anonim válasza:
Egyébként másnál is gond lehetett mert elég kevesen vannak az oldalon.Pld a chrome már eggyáltalán nem támogatja.Anno az npapinál kellett állítini chromnál, az is megszűnt.A csúszka szerintem sokkal jobb volt ahol lejjebb lehetett venni a biztonságot.
2016. jún. 29. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!