Blokkolva van a Java, nem tudok fellépni chat.hu-ra (?! )
"For security, applications must now meet the requirements for the High or Very High security setting, or be part of the Exception Site List, to be allowed to run.
Reason: Your security settings have blocked an application signed with an expired or not-yet-valig certificate from running.
Szóval. A java legújabb verziója van letöltve, azt tegnap megoldottam. Nem tudok medium szintet beállítani a biztonságnál, mert csak High vagy Very High van. Letiltottam már X időre a vírusirtómat is, hátha az blokkolja, de úgy sem működött.
Talán az npapi modullal van baj? De azt meg nem találom sehol, fogalmam sincs már hogy mit csináljak.
Próbáltam Firefox-on, és már Explorer-en is mindent, de nem megy.
Olvastam pár kérdésnél hozzászólásban a Zelimchat-et, az működik, de én szeretnék a hagyományos Chat.hu-nál maradni, ha megoldható valahogy.
Interneten sem találtam semmi használhatót...
Valakinek ötlet? Szeretnék részletes leírást is kérni, ha van.
Meg van a megoldás,nekem kiírt egy szám sort,amit betettem az engedélyek listájában plusz a chat.ht is kell engedélyezni,ezután letöröltem a javat ujbol vissza,és akkor már kérte a run megnyomását akkor már elindult .Küldök róla kép mentéseket.A számsornál neked azt Mivel nem fért rá egy oldalra nekem ,hogy van beállítva így tudtam feltenni.
A kapcsolódásnál bal oldalra pipa és run és kapcsolódik:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!