Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Honnan tudok működő illesztőpr...

Honnan tudok működő illesztőprogramot szerezni az AMD videókártyámhoz? (Lenovo Z51-70)

Figyelt kérdés

Lenovo Z51-70

Az a problémám, hogy eredetileg win8.1 volt rajta és a lemezen lévő illesztőprogramok is arra vannak optimalizáva, csakhogy a win10 nekem jobban tetszik és ezen nem engedi telepíteni az amd videókártya illesztőprogit(2 videókártya van a gépben)

a lenovo oldaláról letöltöttem egy elvileg ehez valót,de az sem települ fel

[link]

honnan szedhetnék működő drivert?

mindenképpen megtartanám a win10et, nem megyek vissza 8.1-re főleg hogy a microsoft erősködött hogy frissítsek, akkor ki ne találja hogy az újabb oprendszerrel nem működik sehogy :D

2016. jún. 27. 00:29
 1/6 A kérdező kommentje:

elfelejtettem leírni, hogy AMD Radeon R9 M375 2GB kártya van benne, meg egy intel ami az energiatakarékolás miatt van gondolom

és azért lenne fontos az eredeti illesztőprogram, hogy bennelegyen az a kiegészítő amivel tudok váltani a 2 kártya között, kiválaszthatom hogy melyik program melyik kártyát használja

2016. jún. 27. 00:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Gondolom nem kaptál driver packot a notidhoz, próbáld meg biosban letiltani az intel grafikust...Itt van valami neked való driver win10-hez x86/64-re is....
2016. jún. 27. 02:25
 3/6 anonim ***** válasza:
[link] ez lemaradt, előző voltam
2016. jún. 27. 02:25
 4/6 A kérdező kommentje:

milyen driver pack?

írtam hogy van eredeti lemez minden driverrel

de nem engedi elindítani az amd telepítőjét, pedig az kéne, elvileg csak win8.1-en működik

se 7en se 10en nem megy

de nem fogom letiltani az intel kártyát, nem hiszem el hogy nincs win10re működő illesztőprogram, ha folyton a windows ajánlja nekem a win10et

letöltöttem ezt az amd autodetect programot, megnézzük mit tud

2016. jún. 27. 10:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja bocsi figyelmetlenség, de különben ott van a linkben a win10-es driver ami kellehet neked, azt írtam is.....
2016. jún. 28. 14:24
 6/6 A kérdező kommentje:

még mindig nem jó

nincs ez a videókártyák közötti váltó program

azt választja ki a gép amelyiket akarja

valamelyik játéknál az amd-t használja valamelyiknél pedig nem

és nem tudom ezt változtatni

2016. júl. 27. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!