Honnan tudok működő illesztőprogramot szerezni az AMD videókártyámhoz? (Lenovo Z51-70)
Lenovo Z51-70
Az a problémám, hogy eredetileg win8.1 volt rajta és a lemezen lévő illesztőprogramok is arra vannak optimalizáva, csakhogy a win10 nekem jobban tetszik és ezen nem engedi telepíteni az amd videókártya illesztőprogit(2 videókártya van a gépben)
a lenovo oldaláról letöltöttem egy elvileg ehez valót,de az sem települ fel
honnan szedhetnék működő drivert?
mindenképpen megtartanám a win10et, nem megyek vissza 8.1-re főleg hogy a microsoft erősködött hogy frissítsek, akkor ki ne találja hogy az újabb oprendszerrel nem működik sehogy :D
elfelejtettem leírni, hogy AMD Radeon R9 M375 2GB kártya van benne, meg egy intel ami az energiatakarékolás miatt van gondolom
és azért lenne fontos az eredeti illesztőprogram, hogy bennelegyen az a kiegészítő amivel tudok váltani a 2 kártya között, kiválaszthatom hogy melyik program melyik kártyát használja
milyen driver pack?
írtam hogy van eredeti lemez minden driverrel
de nem engedi elindítani az amd telepítőjét, pedig az kéne, elvileg csak win8.1-en működik
se 7en se 10en nem megy
de nem fogom letiltani az intel kártyát, nem hiszem el hogy nincs win10re működő illesztőprogram, ha folyton a windows ajánlja nekem a win10et
letöltöttem ezt az amd autodetect programot, megnézzük mit tud
még mindig nem jó
nincs ez a videókártyák közötti váltó program
azt választja ki a gép amelyiket akarja
valamelyik játéknál az amd-t használja valamelyiknél pedig nem
és nem tudom ezt változtatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!