Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Facepalm és társai érdekes képek?

SimkoL kérdése:

Facepalm és társai érdekes képek?

Figyelt kérdés

Írogatok egy programot - ma reggel kezdtem, egyenlőre még nem publikus - a képszerkesztőket nem ismerő ismerőseim, barátaim részére - leginkább Facebook felhasználásra -.

Kép: [link]

Mentés: [link]

Ehhez szeretnék érdekes képeket kérni tőletek - nem vagyok nagy társasági ember, nem ismerem a trendet - amiket alapból be lehetne 'égetni' a programba. Facepalm, 'Ezt azokra...', stb..., nem tudom miket szoktak még felíratozni. A program nem a képre ír, hanem alul, felül állítható méretű, színű panelre ezért leginkább 5:4, 4:3 arányú képek lennének az igaziak.

Bár betölthető saját kép is - át is méretezi -, ez olyan 'kedveskedés' akarna lenni a hozzá nem értőknek.

2016. jún. 16. 21:16
 1/7 A kérdező kommentje:
Talán még annyit a Google-n nézegettem a képeket, de az én ízlésem már pocsék vagy inkább régimódi ezért kérlek benneteket.
2016. jún. 16. 21:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Itt a popular fül alatt találsz mémeket, azokat a képeket le is tudod menteni.

[link]

2016. jún. 16. 22:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, találtam köztük párat amik nagyon jók lesznek. Nem szeretném ha nagyon 'hasas' lenne a program, most 1.5 MB, 22 képpel, bízom benne, hogy 50-nél sem lesz 2.5 - től több. Egyetlen exe-t akarok, telepítés nélkül - ismerve az ismerőseimet :) -
2016. jún. 16. 23:00
 4/7 A kérdező kommentje:

#2: A Zorg-os nagyon tetszett: [link] és [link]

35 képnél járok - 2.3 MB a progi - , még egy párat szívesen fogadnék :)

2016. jún. 17. 00:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Végül is kész lett a program: [link] kemény egy nap alatt, de még mindig várnék érdekes képeket.
2016. jún. 17. 12:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Egész jó kis program lett, gratulálok! :)
2016. jún. 17. 13:15
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm ! Igyekeztem csak a standard Delphi komponensekre hagyatkozni, hogy átvihető legyen majd Lazarusra, ha valaki szeretné, ezért nem nagyon 'dizájnos' -. Az egy napból a legtöbb idő a képekre ment el :(

Remélem elég könnyen kezelhető lett.

Ja, és talán minden Windows alatt fut, Wine alatt sem hiszem, hogy gond lenne a megjelenéssel, mivel saját betűtípust is fordítottam bele - tabaki kolléga jelezte korábban egy másik programomnál a beállított betűtípus hiányát Linuxon -

2016. jún. 17. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!