Facepalm és társai érdekes képek?
Írogatok egy programot - ma reggel kezdtem, egyenlőre még nem publikus - a képszerkesztőket nem ismerő ismerőseim, barátaim részére - leginkább Facebook felhasználásra -.
Kép: [link]
Mentés: [link]
Ehhez szeretnék érdekes képeket kérni tőletek - nem vagyok nagy társasági ember, nem ismerem a trendet - amiket alapból be lehetne 'égetni' a programba. Facepalm, 'Ezt azokra...', stb..., nem tudom miket szoktak még felíratozni. A program nem a képre ír, hanem alul, felül állítható méretű, színű panelre ezért leginkább 5:4, 4:3 arányú képek lennének az igaziak.
Bár betölthető saját kép is - át is méretezi -, ez olyan 'kedveskedés' akarna lenni a hozzá nem értőknek.
Itt a popular fül alatt találsz mémeket, azokat a képeket le is tudod menteni.
Köszönöm ! Igyekeztem csak a standard Delphi komponensekre hagyatkozni, hogy átvihető legyen majd Lazarusra, ha valaki szeretné, ezért nem nagyon 'dizájnos' -. Az egy napból a legtöbb idő a képekre ment el :(
Remélem elég könnyen kezelhető lett.
Ja, és talán minden Windows alatt fut, Wine alatt sem hiszem, hogy gond lenne a megjelenéssel, mivel saját betűtípust is fordítottam bele - tabaki kolléga jelezte korábban egy másik programomnál a beállított betűtípus hiányát Linuxon -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!