Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miert nem megy a Cs go a gepemen?

Miert nem megy a Cs go a gepemen?

Figyelt kérdés

Udv mindenkinek van egy pc-m amin cs go-t szeretnek futtatni ez regebben ment is ezen a configon de most valamiert nem akar menni rajta :(

windows 7 van a gepen es warzone oldalarol leszedett cs go es ha el akarom inditani akkor azt csinalja hogy feldob egy hibauzenetet ezzel a problemaval: csgo.exe mukodese leallt

ramegyek hogy problema reszleteinek megtekintese ott pedig ezek vannak: problema esemeny neve:APPCRASH

alkalmazasnev:csgo

alkalmazasverzio:0.0.0.0

hiba-modul neve:steamclient.dll

kb ennyi ami ittvan!

szerintetek mi a baja? mar ujraraktam a jatekot a vga drivert a net keretrendszert es semmi ugyanezt csinalja illetve probalkoztam a virusirto(Avast) letiltassal is es ugy se jo

valakinek esetleg van erre valami megoldasa?

megkoszonnem ha valaki erre valamit tudna mondani!:)

Elore is koszonom a segitseget!:)

2016. jún. 16. 15:01
 1/4 anonim válasza:
Vedd meg a játékot és akkor működik te cs#ra.
2016. jún. 16. 15:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem tőltsdle a steames verziót.

Nem drága,g2a-n 2600ft. Ennyit csak szánj rá ha játszani akarsz semmi féle hiba nélkül.

2016. jún. 16. 15:05
 3/4 A kérdező kommentje:

rendben van csak azon csodalkozok hogy eddig meg ment mindenfele hiba nelkul!

El is gondolkodtam ma rajta hogyha nem fog mukodni akkor meg kene vennem steamen

2016. jún. 16. 15:07
 4/4 A kérdező kommentje:
na es ami meg furcsabb hogy ezzel a configgal win10-en tokeletesen megy a warzone cs is
2016. jún. 17. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!