Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Létezik olyan program, amivel...

Létezik olyan program, amivel meg lehet figyelni, hogy más mit néz a gépén az ő tudta nélkül? (nem csak a neten)

Figyelt kérdés
Én lennék az utolsó, aki ilyet csinál, ne értsetek félre, nem azért kérdezem. Sík hülye vagyok a témához, csak tényleg érdekel, hogy már tart-e itt a világ. A megfigyelést úgy értem, hogy szó szerint stream-eli amit csinál. Persze erre már ott van az OBS, de azt ugye te indítod el, nem pedig más. Olvastam már bizonyos keyloggerekről, amik rögzítik és elküldik, amit az illető bepötyög a gépbe, de rendes mozgóképi infóra van lehetőség?

2016. jún. 14. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, vannak olyan kémszoftverek, amik streamelik az illető képernyőjét. Persze hozzá kell tenni, hogy ez feltűnő lehet, mert azért a folyamatos streamelés erőforrásigényes.
2016. jún. 14. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:
lehetőség lenne szoftveresen is, viszont több dolog miatt is, észrevehetetlenül nem megoldható
2016. jún. 14. 18:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Mint például? Lassú lesz a gép? és akinek csúcsszuper gyors és meg se kottyan neki?
2016. jún. 14. 18:59
 4/5 CspCsj ***** válasza:

Ha hozzáférsz és telepítesz a gépre valamilyen VNC programot, akkor bejelentkezhetsz úgy, hogy nem fogják észrevenni.

Személyesen csak az otthoni gépem elérésére használom távolról, mivel ezzel az egér és a billentyűzet irányítását is átveheted.

2016. jún. 14. 20:02
 5/5 CspCsj ***** válasza:

Kimaradt:

- persze csatlakozáskor ismerni kell a kliens aktuális IP címét (mondjuk DDNS szolgáltatáson keresztül)

- valamint a router-ben (ha van) továbbítani kell a megfelelő portokat.

2016. jún. 14. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!