Miért nem tudom újra telepíteni az Open Broadcaster programot?
Figyelt kérdés
Úrja telepítettem az open broadcaster programot és amikor az újat akartam telepíteni ezt írta ki. Your system is missing runtime components. Vissza néztem, hogy a letöltés menü pontban ott marad-e volna egy fájl és azért nem engedi-e de nem találtam semmit.2016. jún. 11. 18:34
1/5 CspCsj válasza:
Melyik Windows van telepítve?
Hátha ez hiányzik:
(64 bites Windows esetén a 32 bites csomagot is telepítsd)
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem win10 van telepítve 64 bites. Amikor kiírta azt a szöveget amit leírtam akkor rányomtam, hogy ok meg nyitotta azt az oldalt amit most be linkeltél megkérdezem valakitől hogy ez micsoda azt mondta hogy ez hülyeség nem így kell. Akkor melyiket telepítsem és hogy kell ha win10 64 bites rendszerem van. Megnyitom a linket ott van egyből hogy donwload és annyi?
2016. jún. 12. 00:17
3/5 anonim válasza:
"megkérdezem valakitől hogy ez micsoda azt mondta hogy ez hülyeség nem így kell"
szegénykéből se lesz programozó.
telepítsd mindet.
4/5 deniblender válasza:
Ez a link már nem mutat semmire
"We're sorry, this download is no longer available. "
már nem elérhető, és ha manuálisan töltöm le a Vc_redist x86 és x64 progit és telepítem (de a gépemen van) akkor sem tudom én sem telepíteni az OBS progit mert nem engedi. Lehet hogy a visual studio 2014 segít rajta, majd holnap megpróbálom :)
5/5 deniblender válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!