Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi ez a hibakód? Vagy egyáltal...

Mi ez a hibakód? Vagy egyáltalán mi ez?

Figyelt kérdés

Akárhányszor beléptem a Facebookba, mindig újraindult a gépem, egy kék háttér jött ki, és ezt a hibakódot vagy mit írta ki (mellette persze valamit frissített): 0xa0000001.

Valaki megmondaná nekem, hogy ez mi? És mi a teendő, hogy ne induljon újra minden egyes alkalommal, ahányszor gépről szeretnék chatelni?

Amúgy windows 8.1 van rajta.

Előre is nagyon-nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2016. jún. 11. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Videókártya hiba lehet a háttérben!

[link]

2016. jún. 11. 19:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Oh, erre nem is számítottam. Egy hetes gép, fantasztikus (y).
2016. jún. 12. 12:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Elképzelhető, hogy Driver hiba okozhatja!

Meg kell próbálni frissíteni a drivert, a videókártya gyártójának oldaláról kell leszedni a megfelelő driver frissítését és úgy megpróbálni! :)

2016. jún. 12. 12:47
 4/6 anonim ***** válasza:
*kell leszedni a megfelelő videókártyához tartozó driver frissítését
2016. jún. 12. 12:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy hasonlóképpen jártam a hangkártyával, csak akkor nem lökte ki a kékhalált, hanem csak egyszerűen elment a hang, beállítással minden rendben volt pedig.

Leszedtem a hozzátartozó drivert, felraktam, azóta hibátlanul működik. :)

2016. jún. 12. 12:51
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat, nagyon kedves vagy! :)

ma kora reggel indítottam rajta egy víruskeresőt, a mappák között talált is egyet, amióta "meg van javítva a hiba", azóta tökéletesen működik. :) de észben tartom, amit írtál, hátha még egyszer előfordulna, bár nem ajánlom neki :)

2016. jún. 12. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!