Mi ez a hibakód? Vagy egyáltalán mi ez?
Akárhányszor beléptem a Facebookba, mindig újraindult a gépem, egy kék háttér jött ki, és ezt a hibakódot vagy mit írta ki (mellette persze valamit frissített): 0xa0000001.
Valaki megmondaná nekem, hogy ez mi? És mi a teendő, hogy ne induljon újra minden egyes alkalommal, ahányszor gépről szeretnék chatelni?
Amúgy windows 8.1 van rajta.
Előre is nagyon-nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Elképzelhető, hogy Driver hiba okozhatja!
Meg kell próbálni frissíteni a drivert, a videókártya gyártójának oldaláról kell leszedni a megfelelő driver frissítését és úgy megpróbálni! :)
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy hasonlóképpen jártam a hangkártyával, csak akkor nem lökte ki a kékhalált, hanem csak egyszerűen elment a hang, beállítással minden rendben volt pedig.
Leszedtem a hozzátartozó drivert, felraktam, azóta hibátlanul működik. :)
Köszönöm a válaszodat, nagyon kedves vagy! :)
ma kora reggel indítottam rajta egy víruskeresőt, a mappák között talált is egyet, amióta "meg van javítva a hiba", azóta tökéletesen működik. :) de észben tartom, amit írtál, hátha még egyszer előfordulna, bár nem ajánlom neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!