Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Cities Skylines! Hiba?

Cities Skylines! Hiba?

Figyelt kérdés

Letöltök tárgyakat meg módokat és egy bizonyos mennyiség után összeomlik a játék, ez miért van? Kb 800mb-nyi anyagot töltöttem le a workshopról!

Akit nézek youtubost (krealis) neki 3* ennyi van, és neki működig!

2016. jún. 10. 20:45
 1/6 PresidentEvil ***** válasza:
Figyelj oda, melyik mod milyen játékverzióval vagy DLC-vel működik rendesen és mivel (nem) kompatibilis. Ha a játék Torrent Edition, az is okozhat gondot.
2016. jún. 10. 21:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Lehet hogy olyan moddokat szedtél le, melyek nem férnek össze egymással. Ez akkor fordul elő, ha két külömböző modd egyazon programsor visszatérési, vagy egyébb értékét változtatja meg.De akár textúra moddok is képesek folyamatsorokat összezavarni.Maga a játékot nem ismerem,de a fent leirt probléma minden játék esetében azonos, és ha gond van, összeomlik a program.

Én is voltam már így.Letöröltem a moddokat, és egyesével elkezdtem őket visszarakosgatni,és minden modd telepítése után teszteltem indul e a játék,addig amíg meg nem lett a kakuktojás.Ha rengeteg modd van leszedve kicsit melós lessz őket egyesével visszarakni, de ha megcsinálod, működni fog. Ennek persze vannak speciális esetei, mikor pl.:Egy adott helyszínre érve omlik össze a játék, viszont elindul.Ilyenkor lehet hogy könyebb a dolgunk, hiszen ha mondjuk mindig ugyanazon a helyszinen omlik össze a játék, akkor csak a helyszínhez kötődő textúrákat \moddokat kell törölni.

2016. jún. 10. 21:52
 3/6 anonim ***** válasza:
pl.:Én jártam úgy egy open word játéknál,hogy kicseréltem a fűtextúrákat, de az új textúra csodálása helyett,mindig a hibaüzenetet kellett bámulnom,ahányszor füves terület közelébe mentem a játékban, jött a hibaüzi, és az összeomlás.
2016. jún. 10. 21:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen én is ezt hittem, letöröltem majd egyesével letöltöttem néztem amik vannak azok mind összeférnek egymással! Bármit töltök le egy bizonyos mb felett összeomlik, de tényleg egy kis 1kb-es tárgyat pl egy bokrot vagy fát letöltök már nem indul a játék!
2016. jún. 10. 22:03
 5/6 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem írni hogyha a játékon belül a menüben nyitom meg a workshopot és úgy töltöm le, akkor bent van a játékba és tudom is használni, de amint újra indítom összeomlik!

Cities.exe működése leállt

"a program helyes működése hiba miatt megszakadt" stb...

Ezt írja!!

2016. jún. 10. 22:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehet hogy a géped nem elég erős hozzá?

Lehet a videókártya nem birja.

2016. jún. 11. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!