Egy remek, gyors, könnyű videószerkesztő programot keresek laptopra. Mondtok nekem ilyet ha szépen megkérlek?
Figyelt kérdés
2016. jún. 10. 18:00
1/8 anonim válasza:
Sajnos elég szubjektív az amiket írsz.
Kinek, mi a könnyű ugye ? Van akinek remek a Blender mint videószerkesztő, de nekem nem jön be. Én a PowerDirectorra esküszöm, de sokan utálják. Végül is válaszoltam. :)
2/8 A kérdező kommentje:
Hát nagyon nagyon egyszerű kéne mert nem nagyon értek az iyenekhez :)
2016. jún. 10. 18:25
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2016. jún. 10. 18:38
6/8 anonim válasza:
A Blender 3d modellező elsősorban nem videószerkesztő. A Movie Maker meg nekem bugos volt párszor (rosszul exportál) nem tudtam rendesen megvágni egy klippet mert amíg a programban volt addig szép és jó de mihelyst kimentettem egy összevissza zagyvaság lett belőle
7/8 anonim válasza:
Még én is keresem az ideális videószerkesztő programot ami nem túl bonyolult és hatékony is.
8/8 anonim válasza:
Elfelejtetted irni Kedves Kérdezö,
Ingyen, vagy fizetett. Szerintem a legjobb amatör a VideoPad nevü. Ugye, mindent meg kell tanulni, az a fantazia és az öröm benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!