Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Csináltam introt egy blender...

Csináltam introt egy blender nevű programmal lerendereltem és beakarnám rakni sony vegas 13-ba hogy a videóm elé rakja de ezt nem engedi. Hogyan tudom belehúzni hogy engedje?

Figyelt kérdés

2016. jún. 8. 20:53
 1/4 tabaki ***** válasza:

Fogalmam sincs, nem használok Vegast. Miért nem a Blenderben rakod elé?

Egyébként szerintem ki van zárva, hogy csak belehúzással lehessen berakni. Amúgy az egész nem világos, hogy mit csinálsz, én azt gondolnám, hogy minden szerkesztőben behozhatod egy másik sávra, utána meg úgy tologatod a videókat, ahogy neked tetszik.

2016. jún. 8. 21:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Behúzással is próbáltam meg a sonyn belül is megnyitottam de azt írja ki hogy Warning:An error occurred while opening one or more files.An error occurred while opening a codec.
2016. jún. 8. 21:40
 3/4 tabaki ***** válasza:
Nem ismeri fel a videó tömörítési módját. Próbáld meg más formátumban renderelni (az is megoldás, ha csak a már kész intrót rendereled a Blender videószerkesztőjével, de az nyilván valamicskét ront a minőségen). Milyen formátumú egyébként? -- nem, mintha reménykednék benne, hogy tudok tanáccsal szolgálni.
2016. jún. 8. 22:19
 4/4 deniblender válasza:
Én mindig AVI-RAW formátumot használok ilyen esetben mert ezt a vegas ismeri, és veszteségmentes fájl nem olyan mint a 10* átkonvertált.
2016. aug. 5. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!