Látott már valaki olyat, hogy a videó amit felvettem, elvileg 40 perc, csak 33percnyire írja a fáljlban, és annyit is tudok vágni belőle, de ha nézem VLC-vel, akkor látom az egészet?
Mit tudok ezzel csinálni? Ráadásul pont a vége lenne a legfontosabb. D3D programmal vettem fel.
Itt van róla egy screenshot:
Az idx az nem egy felirat formátum?
Utána kerestem a dolgoknak angolul és nem találtam olyat, hogy az avidemux-al ilyet hogy kell kijavítani. Sőt, a fájlt amikor megnyitom vele, csak zöld képet lát, és nem is tudja lejátszani, csak reccsen egyet a hang.
Nyisd meg VirtualDub programban úgy, hogy a "rebuild index" pipát berakod a megnyitás ablakban. Kicsit sokáig fog tartani, mire megnyitja, de várd meg.
Utána mind az audio, mind a video menüben válaszd ki a "direct stream copy" üzemmódot, majd file -> save as avi. Elmented, és lesz egy működő videód.
Tutira újraindexelted? Most itt van előttem, leírom pontosabban:
Megnyitás ablakban alul van egy "ask for advanced options", azt ki kell pipálni. Utána ahogy kiválasztod a fájlodat, feljön egy ablakocska. Itt a "re-derive keyframe flags" opciót kell pipálni, és utána leokézni. Innentől ha megnyitotta, úgy, ahogy korábban írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!