Miért olyan rossz az élsimítás?
Figyelt kérdés
Már egy ideje észrevettem hogy az újabb játékoknál valami borzalmasan néznek ki a dolgok, pedig a grafikai beállításnál akár minden maxra van téve. Már mindent próbáltam (játékon belül ,nvidia vezérlőpult, inspector) de semmi sem segített, és így számomra teljesen elrontja a játékélményt, például a fifában úgy néz ki az emberek keze mint egy fűrész...
A konfigom
Videókártya: GTX 750TI
Ram: 8gb
Cpu: Fx6300
Táp:Cooler Master B600 V2
Felbontás: 1360x768
2016. jún. 7. 13:42
1/8 A kérdező kommentje:
az oprendszer pedig win8.1
2016. jún. 7. 13:43
3/8 A kérdező kommentje:
2gb ddr5 szerintem nem az lehet a ludas, meg neten néztem gameplayt ilyen configgal és ott nem volt semmi ilyen probléma
2016. jún. 7. 13:54
4/8 anonim válasza:
Játékon belül be van kapcsolva az SMAA, vagy a TAA ?
Mert pl. az F1 2015 nél dettó ez a helyzet, hogy mindent maxra veszek, és ha eke nincsenek bekapcsolva, akkor ugyan ilyen fűrészfogas minden. De ha aktiválom, akkor szépen kisimul.
5/8 A kérdező kommentje:
igen minden be van kapcsolva, mondjuk az f1-nél működik szépen(bár azért hagy kívánni valót maga után úgyis), de pl Alien Isolation meg Fifa, ezeknél valami borzalom
2016. jún. 7. 14:04
6/8 anonim válasza:
mert nagyobb képfelbontásra vannak tervezve a játékok . Vegyél egy full hd-s monitort és akkor sima lesz csak vehet vissza grafot medimum-ra.
7/8 A kérdező kommentje:
aha erre gyanakodtam, mert csak az új generációs játékok ilyenek, köszönöm a válaszokat :)
2016. jún. 7. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!