Körlevél (tömbösített levél kiküldés) kiküldő program, ami PDF-be teszi a mellékletet?
Sziasztok!
Nem tudom ki mennyire járatos a Word-ben illetve annak a levelezés funkciójában. Itt ugye van olyan lehetőség, hogy egy másik Word-ből nyeri ki az anyagokat így egy sablon levelet személyessé tudsz tenni. Pl fizetési felszólító, a sablon ugyan az, csak a név, a cím meg az összeg változik illetve az amit a másik Word-ből mezőkkel átemeltél. És ugye a word tudja azt, hogy ezeket egyesével kiküldi, tehát Kis Béla felszólítóját az adatforrásként megjelölt Word-ben Kis Béla sorában megadott e-mailcímre küldi ki. Három féle lehetőség van erre: html, levél vagy melléklet.
Na most nekem a mellékletes kellene DE nem úgy hogy a melléklet Word doksi, hanem úgy hogy PDF. És nekem egy olyan program kellene ami pont ugyan ezt tudja, csak a melléklete pdf lesz nem pedig Word. :)
Ha a melléklet mindenkinek ugyanaz, akkor töltsd föl egy tárhelyre és a levélbe tedd be a linkjét.
Ha mindenkinek egyedi, akkor töltsd fel mindet és ugyanúgy personalizált mezőként add hozzá mindenkinek a saját linkjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!