Akció kamerával (sjcam, full hd 60fps) felvett videókat szeretnék vágni egyszerűen (kivágni a fölösleget, több fájlt összeilleszteni, esetleg zenét alátenni, semmi effekt, semmi felirat, stb. Renderelés, minőségromlás nélkül. Lehet?
Amit próbáltam de nem tetszett:
Sony Vegas: rendereléssel bármilyen a neten ajánlott beállítással sem értem el azt a minőséget, amit a kamera alapból rögzíteni képes. (nem csak a képminőség, hanem a videó folytonossága is romlott, minimálisan, de szakadozottabb lett.
Virtualdub: nem kezeli az mp4-et, amiben felvesz a kamerám.
Tehát létezik olyan program, ami megőrzi a videó összes eredeti paraméterét?
Nem szimplán jó minőséget szeretnék, hanem ugyanolyan jót. Nem azért vettem a drágábbik kamerát, hogy butított felvételeim legyenek.
Esetleg ahelyett, hogy kárhoztatással vádolsz tudnál ajánlani full HD 60fps .MP4 videóra olyan beállítást, amivel megvalósítható az elképzelésem?
Milyen programmal dolgozol ?
Én PowerDirector fan vagyok. Amúgy arra céloztam hogy nem feltétlenül a programokban keresendő a hiba, hanem lehet hogy te szúrsz el valamit a beállításkor. Egyébként a lerenderelt videó rossz minőségű, vagy netán a Youtube-ra feltöltve válik olyanná ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!