Miért nem lát 100 Gbot a D meghajtó? A d meghajtó alapból 300 gb és mikor bemegyek a sajátgépbe ott 200 gb ot ír, de ha pl megnézem egy partíció kezelővel mint pl az easeus akkor ott jelzi a 300 gb ot.
Figyelt kérdés
2016. jún. 7. 11:06
1/3 A kérdező kommentje:
ezzel a particionálóval a c meghajtót akartam bőviteni 100 gb al és mikor le elfogadom a programba és újraindul utána ez jelenik meg ez a hibaüzenet és nem csinálja meg amit kértem és ráadásul a 100 gb meg eltűnik mert nem látja a windows beépített lemezkezelőjében sem.
2016. jún. 7. 11:24
2/3 A kérdező kommentje:
most már megoldottam látja a 100 gbot már csak azt kellen megoldani h 100 gb ot hozzá tudjak adni a c hez
mert a beépitettel nem lehet hiába zsugoritom aztán a c re megyek nem lehet kiterjeszteni.
2016. jún. 7. 11:35
3/3 A kérdező kommentje:
megoldottam :D
2016. jún. 7. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!