Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudom eltüntetni a...

Hogy tudom eltüntetni a teljes képernyős start menüt?

Figyelt kérdés

Egyik frissítés óta átváltott a teljes képernyős start menüre és azóta nem tudom visszaállítani, hogy a régi megszokott asztalom legyen és a start menü csak a startrakattintva jöjjön fel.

A szemlyreszabás->startmenü/kezdőképernyő lapon a Teljes képernyős start menü ki van kapcsolva, de mégis teljes képernyőn van.

2016. jún. 6. 19:58
 1/4 Lajos54 ***** válasza:

"Egyik frissítés óta átváltott a teljes képernyős start menüre..."

Mégis, miről van szó? Azt gondolom, hogy nem egy mosógép, mondjuk milyen operációs rendszer?

2016. jún. 7. 09:22
 2/4 A kérdező kommentje:

elnézést, Win 10-ről van szó.

Normál start menüm volt (csempés), nem teljes képernyős csak ha a start menüre kattintottam akkor jött fel, egyébként rendesen volt asztalom, viszont egyszer csak átváltott teljes képernyős menüre, tehát most, ha minden programot lerakok kis méretre, akkor a háttérkép előtt ott vannak a csempék stb, és az asztalon ami volt parancsikonok már nem jelzi. na és én ezt szeretném visszacsinálni a rendes, start menüre ami csak akkor jelenik meg ha a start gombra kattintok, egyébként az asztal látszik a paranikonokkal.

Ugye a gépház->szemlyreszabás->startmenü/kezdőképernyő lapon van olyan opció, hogy teljes képernyős start menü, amit be illetve ki lehet kapcsolni, nos nálam ki van kapcsolva mégis teljes képernyőn van. Ez lenne a gondom

2016. jún. 7. 11:33
 3/4 Alex Fly ***** válasza:

Lehet, hogy hülye kérdés...

A műveletközpontban a "Táblagép mód" nincs véletlenül bekapcsolva?

2016. jún. 8. 10:13
 4/4 A kérdező kommentje:
oh, köszi szépen, de be volt kapcsolva. Ez volt a bűnös, bár nem emlékszem rá, hogy bekapcsoltam volna, de lehetséges, hogy én voltam.
2016. jún. 8. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!