Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Harry Potter és a főnix...

Petmen21 kérdése:

Harry Potter és a főnix rendje játékban az elején nem varázsol az alagútban mit csináljak? Már többféle verziót letöltöttem de hiába.

Figyelt kérdés
2016. jún. 5. 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Vedd meg eredetiben!
2016. jún. 5. 17:32
 2/4 anonim válasza:

Az a rész kicsit rosszul van elmagyarázva. Azt írja a segítség, hogy nyomogatni kell a bal egérgombot, pedig nem.

Hosszan meg kell nyomni a bal egérgombot, és közben körözni kell az egérrel. Párszor ezt megcsinálod, és utána kiált egyet, hogy "Expecto Patronum". Ezt még 2x kell eljátszani, utána már menni fog a játék.

Ha így sem megy, tényleg jobb lenne MEGVENNI az eredetit, ahogy az előző válaszoló mondta.

Remélem, segíthettem. :)

2016. jún. 24. 10:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi remélem így már jó lesz ahogy írtad.
2016. júl. 9. 12:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Na megcsináltam ahogy írtad most már oké különben meg se tudom már venni eredetibe nem igen lehet kapni sehol.
2016. szept. 25. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!